Produkter

Resultat 1 - 6 av 6
Resultater per side

Gavekort halvdagstur

Vi rafter gjennom flotte juv på Austervefsna, og får prøve både å svømme og hoppe fra klipper om man vil. Man kan også bare lene seg tilbake og nyte turen! Aldersgrense 14 år. Har man yngre deltakere må man velge "Familierafting". Turen varer ca 3.5 timer totalt. Gyldig i ett år fra kjøpsdato med RiverNorth Rafting på Trofors.

Pris
950NOK
Kjøp nå
Antall
Gavekort dagstur

Denne turen starter 15 kilometer ovenfor Grane bygdetun, og tar deg med ned gjennom utilgjengelige juv og fantastiske stryk. Vi serverer varm lunsj underveis på elva. Turen varer ca 6 timer og anbefalt aldersgrense er 16 år. Gyldig i ett år fra kjøpsdato med RiverNorth Rafting på Trofors.

Pris
1650NOK
Kjøp nå
Antall
Gavekort Familietur (voksen)

Man regnes som voksen om man er 14 år eller eldre den dagen man skal rafte. Har du barn mellom 12 og 14 år kan du ta kontakt for å finne ut om du bør bestille Familietur for hele familien, eller om dere kan være med på en vanlig raftingtur. (halvdagstur) En familieraftingtur er like lang som en vanlig korttur, altså ca 3-3.5 timer. Endelig raftingsted for familieturer bestemmes av vannstand. Gyldig for en voksen i ett år fra kjøpsdato med RiverNorth Rafting på Trofors.

Pris
950NOK
Kjøp nå
Antall
Gavekort Familietur (barn)

Gyldig for ett barn i ett år fra kjøpsdato med RiverNorth Rafting på Trofors. Man blir regnet som barn når man er under 14 år den dagen man skal rafte. En familieraftingtur er like lang som en vanlig korttur, og nedre aldersgrense er 6 år. Har du barn mellom 12 og 14 år kan du ta kontakt for å finne ut om du bør bestille Familietur for hele familien, eller om dere kan være med på en vanlig raftingtur. (Korttur) Endelig raftingsted for familieturer bestemmes av vannstand.

Pris
750NOK
Kjøp nå
Antall
Gavekort Kajakkurs

Dette gavekortet er gyldig for et dagskurs (ca. 6 timer) i elvepadling. Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato. Aldersgrense er 14 år. Alt av utstyr er inkludert i prisen.

Pris
1450NOK
Kjøp nå
Antall
Våttkort

Hvis du skal på kajakkurs kan du velge å bli med i Norges Padleforbunds Våttkortsystem, som er et utanningssystem som skal sikre kvalitet på elv. Et våttkort koster 150 kr, og du blir registrert i NPFs database.

Pris
150NOK
Kjøp nå
Antall

 

RiverNorth AS

Grane bygdetun
Troforsvegen
8680 Trofors
Norway

Follow us

Contact

Call us at: 
+47 466 22 098
Email
Contact form
Back to Top