Produkter

Resultat 1 - 9 av 9
Resultater per side
Dagstur rafting
Denne turen starter 15 kilometer ovenfor Grane bygdetun, og tar deg med ned gjennom utilgjengelige juv og fantastiske stryk. Vi serverer varm lunsj underveis på elva. Turen varer ca 5-6 timer og anbefalt aldersgrense er 16 år. Gyldig i ett år fra kjøpsdato med RiverNorth Rafting på Trofors.

Pris
1550NOK
Kjøp nå
Antall
Familietur (voksen)
Man regnes som voksen om man er 14 år eller eldre den dagen man skal rafte. Har du barn mellom 12 og 14 år kan du ta kontakt for å finne ut om du bør bestille Familietur for hele familien, eller om dere kan være med på en vanlig raftingtur. (halvdagstur) En familieraftingtur er like lang som en vanlig korttur, altså ca 3-3.5 timer. Endelig raftingsted for familieturer bestemmes av vannstand. Gyldig for en voksen i ett år fra kjøpsdato med RiverNorth Rafting på Trofors.

Pris
850NOK
Kjøp nå
Antall
Familietur (barn)
Gyldig for ett barn i ett år fra kjøpsdato med RiverNorth Rafting på Trofors. Man blir regnet som barn når man er under 14 år den dagen man skal rafte. En familieraftingtur er like lang som en vanlig korttur, og nedre aldersgrense er 6 år. Har du barn mellom 12 og 14 år kan du ta kontakt for å finne ut om du bør bestille Familietur for hele familien, eller om dere kan være med på en vanlig raftingtur. (Korttur) Endelig raftingsted for familieturer bestemmes av vannstand.

Pris
750NOK
Kjøp nå
Antall
Kajakkurs
Dette gavekortet er gyldig for et dagskurs (ca. 6 timer) i elvepadling som vi setter opp på forespørsel. Du kan også bruke det for å betale for et grunnkurs, altså et todagers kajakkurs, som koster 3300 kr. Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato. Aldersgrense er 14 år. Alt av utstyr er inkludert i prisen.

Pris
1650NOK
Kjøp nå
Antall
Halvdagsrafting
Halvdagsturen tar ca. 3-3.5 timer, og er vår mest populære tur. Den har aldersgrense 14 år, og man trenger ikke å ha rafta før for å være med. Gyldig i ett år fra kjøpsdato med RiverNorth Rafting på Trofors.

Pris
1050NOK
Kjøp nå
Antall
SUP
Bli med på en fantastisk SUP-tur ned Vefsna, hvor vi nyter å være på elva og se naturen fra et annet perspektiv enn det vanlige. Elvestrekket er meget rolig, og egner seg godt for de som vil koble av og bare nyte det å være ute i naturen. Er elva høy flytter vi turen til en egnet innsjø. Utstyr og transport til og fra elva er inkludert i prisen.

Pris
950NOK
Kjøp nå
Antall
Gavekort Adventure Rappellering
Dette er en tur som kombinerer elv, fjell og skog - vi rafter over elva for å komme til Storholten, hvor vi går opp gjennom skogen, for så å rappellere ned til elva igjen. Totalt sett rappellerer man ca. 60 meter, og man er eksponert i fjellveggen ca. 1 time - alltid forsvarlig sikret med tau.

Ikke egnet for de som er dårlige til beins - det er krevende terreng å bevege seg i etter at man har rappellert ned.

Pris
950NOK
Kjøp nå
Antall
500 kroner
Gi bort et gavekort som kan brukes på alle våre aktiviteter. Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato.

Pris
500NOK
Kjøp nå
Antall
1000 kroner
Gi bort et gavekort som kan brukes på alle våre aktiviteter. Gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato.

Pris
1000NOK
Kjøp nå
Antall

 

RiverNorth AS

Grane bygdetun
Troforsvegen
8680 Trofors
Norway

Follow us

Contact

Call us at: 
+47 466 22 098
Email
Contact form
Back to Top